Fri. Dec 3rd, 2021

Seleps rumah tangga Zarina Anjoulie runtuh pada mac lalu,Semakin ramai lelaki yang cuba menghampirin dirinya.

Menerusi Instagram, Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul telah berkongsi satu hantaran video menarik perhatian ramai .

Baru kenal kau beriya nk tido umah aku kenapa?? Jijik … 😡😡😡😡😡 tolong la bawak k£:@nek busuk korang else where.

Link Video : anjoulielavocah1

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:Instagram Zarina Anjoulie

Terdahulu Zarina Anjoulie berce rai lagi! Minta bekas suami pulangkan telefon, beg Gucci – “Aku bukan su gar mummy kau ya”

 

Zarina umum ikatan perkahwinannya dengan suami sudah berakhir.

SELEPAS rujuk buat kali pertama sekitar awal Mac lalu, rumah tangga pelakon Zarina Anjoulie run tuh lagi apabila dia mengesahkan ikatan perkahwinan dengan suami Eilyas Azhar sudah berakhir.Menerusi Instagram, Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul memaklumkan Eilyas atau lebih dikenali sebagai Yas melafazkan ce rai itu baru-baru ini.

“Ramai tanya betul ke Anju dan Yas dah berce rai… ya betul kami dah ce rai. Terima kasih,” tulisnya menerusi muat naik terbaharu di laman tersebut.

Ini merupakan pengumuman pence raian kali kedua dengan Eilyas kerana pada 27 Januari lalu, Zarina pernah memaklumkan perkahwinan mereka sudah berakhir selepas enam bulan mendirikan rumah tangga.

Zarina juga pernah berkongsi video hadir ke Mahkamah Syariah Seremban, Negeri Sembilan bagi menyelesaikan urusan penceraian itu.
Tolonglah, tak kisah la aku nak phone aku balik dengan beg Gucci tu je macam aku cakap aku bukan su gar mummy kau!
ZARINA ANJOULIE
PELAKON
Bagaimanapun pada 2 Mac lalu, aktres ini mengumumkan sudah rujuk semula sebagai suami isteri dan keputusan itu dibuat selepas mereka mengetepikan ego masing-masing dan berbincang secara baik.

Sementara itu menerusi Instastory, Zarina meminta Eilyas memulangkan semula beberapa barangan yang diberikan antaranya telefon bimbit dan beg jenama mewah.

“Kau dah ce raikan aku… ha jangan malu-malu la nak kasi barang-barang aku balik ya, yang kau pakai tu bag, kasut tu… sebab aku bukan su gar mummy kau ya. Kau dah boleh pergi beli telefon baru ya aku nak telefon aku balik.

Perkongsian Zarina di Instagram mengenai perpisahannya dengan suami.

“Tolonglah, tak kisah la aku nak phone aku balik dengan beg Gucci tu je macam aku cakap aku bukan su gar mummy kau! Tak apalah bro semua duit aku kasi kau, aku halalkan,” tulisnya.

Zarina mendirikan rumah tangga dengan Eilyas pada 17 Julai tahun lalu di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban, Negeri Sembilan selepas empat tahun bergelar ibu tunggal.

Sebelum ini, dia pernah mendirikan rumah tangga dengan jejaka berasal dari Brunei pada tahun 2015 dan bercerai pada Disember 2016.

Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang anak lelaki yang diberi nama Awangku Gabriel Martin Ezra.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *