Fri. Dec 3rd, 2021

Anak merupakan rezeki yang ditunggu-tunggu oleh setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga, lebih-lebih lagi apabila usia perkahwinan itu sudah memasuki tempoh yang lama.

Bagi pengacara yang terkenal dengan sifat happy-go-lucky iaitu Ain Edruce, cahaya mata pertamanya itu telah mengajar beliau menjadi seorang ibu yang penyayang.

Terbaru dilaman instagram Ain terdapat foto terbaru beliau bersama Soraya yang akan pergi ke klinik untuk mmembuat rawatan Soraya.

Namun apa yang telah menjadi perhatian bila dress yang dikenakan oleh Soraya sangat cantik dan comel,walaupun Soraya sekadar mahu berjumpa Doktor.

Amboi..nak jumpe doctor ke nak ngorat doctor soraya ni? Nyomei2 ni.😍

KOMEN NETIZEN:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Gossip Bawang

Sumber: DNQ

Terdahulu selepas berbelas jam tarung nyawa, Ain Edruce selamat bersalin bayi perempuan… tahniah!

SELEPAS beberapa jam bertarung nyawa, akhirnya pelakon Ain Edruce selamat melahirkan cahaya mata pertama di sebuah pusat perubatan di Selangor sekitar pukul 1.30 pagi, Rabu.

Ain atau nama sebenar Nurulain Edruce, 30, memberitahu dia hanya mengetahui jantina bayinya adalah perempuan selepas selesai melalui proses bersalin secara normal.

“Setelah berbelas jam dalam hospital, akhirnya saya bersalin. Semuanya baik di sini, rasa tak nak balik, nak stay terus.

“Sudah tentu saya tak sangka yang saya sudah menjadi seorang ibu. Saya bersalin secara normal… bila baby diletak atas saya, masa itu terus saya hanya fikir yang ‘aku dah jadi ibu’.

Ain dan suami, Amirul teruja timang anak sulung.

“Kami memang tak tahu jantina bayi, jadi masa doktor letak baby atas saya pun, saya tak terfikir nak tahu fasal jantina dia..Lepas itu, bila doktor dah lap… barulah saya tanya jantina baby.

“Bila dapat tahu baby girl itu, Alhamdulillah, sebab Amirul memang dah teka baby girl tapi saya pula kata baby boy,” katanya kepada mStar.

Pada Selasa lalu, pelakon drama Kekasih Paksa Rela ini ada berkongsi foto sedang berbaring di atas katil hospital menantikan kelahiran anak pertamanya itu.

Ain mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan, Amirul Hafiz Mustaffa pada 13 Disember 2019 selepas beberapa bulan mengikat pertunangan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *