Azwan Ali benggang bila wanita di depan dia ini ddkwa potong que

Hos dan pelakon, Azwan Ali menyatakan rasa ber4ng apabila seorang wanita telah did4kwa mem0tong barisan ketika dia sedang beratur untuk memasuki sebuah premis.

Azwan yang juga hos Lagu Cinta Kita 2 itu berkongsi video berkaitan menerusi satu ciapan di akaun Twitter miliknya.

M4rah dan ger4m, pengacara berusia 55 tahun ini meluahkan perasaan terhadap tindakan individu berkenaan yang disifatkan sebagai tidak beretika.

β€œKau tengok ni betiina puk*m*k bertudung labuh ni tiba-tiba sahaja ada depan Diva AA. Tadi orang lain yang beratur tapi orang tu tak tahu hilang kemana lepas tu orang ni ganti dia. Tak tahu lah penyed4p dia ke apa.

β€œSangat tidak beretika, orang lain beratur nak setengah m4mpus kau senang-senang nak masuk celah orang. Apa puk*m*k punya bangs*t?

β€œB0d0h punya Melayu harapkan bertudung jer harap ner4ka tempat kau! H4ram jadah!,” katanya menerusi rakaman video berdurasi 39 saat itu.

VIDEO:

Dalam pada itu, rata-rata pengguna Twitter lain turut meluahkan rasa kurang senang terhadap tingkah laku terbabit dan berharap agar dapat dijadikan pengajaran kepada orang ramai.

KOMEN NETIZEN:

Sehingga kini, video berkenaan sudah pun ditonton hampir 11,000 kali di platform berkenaan.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! SDN

Jom Like Page Kami Juga Di FacebookΒ @Sportdailynews.com

Sumber: MH

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: