Ramai peminat tak keruan dibuatnya selepas tengok adegan mesra Rosyam Nor dengan Elizabeth Tan

Gelagat pelakon legenda Dato Rosyam Nor bersama penyanyi sensasi yang sentiasa menjadi perhatian ramai kerana kemanjaannya iaitu Elizabeth Tan mengundang gelak tawa netizen.

Pelakon yang sudah lama berkecimpung dalam industri seni itu baru-baru ini memuat naik satu video mesra bersama penyanyi tersebut di laman Instagram, rupanya mereka sedang menjalani penggambaran bersama-sama.

Tonton video di sini :

Menulis di ruangan kapsyen :

“Korang tengok @elizabethtan tenong aku

Aku rasa la dalam hati dia cakap ‘nasib baik aku dah kawin, kalau tak boleh aku jadikan Rosyam ni…………’

Tolong tambah kat ……… ni

Bagi yg jeles mesti korang tulis yg tak best kat aku

Takpa aku tengok komen korang”

Alahai Dato! Kapsyen mengundang betul ya, nampaknya ramai yang turut melemparkan komen di hantaran berkenaan :

Aduhai terhibur membaca komen-komen pengikut dan peminat Dato.

Tak sabar rasanya nak tengok drama yang mereka bakal berlakon bersama!

Sumber : Instagram Dato Rosyam Nor

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : hotfm