Zara Zya Buat Pengakuan Ikhlas Tapi Dato Alha Alfa Pula Sibuk Masuk Komen

Baru-baru ini tular di sosial media dengan satu video yang memaparkan Zara Zya telah membuat satu pengakuan ikhlas terhadap ibunya.

Video asal yang dikongsikan oleh pelakon ini sendiri menerusi laman Instagram miliknya semalam telah meraih perhatian ramai.

Menerusi perkongsian Zara Zya yang menyaksikan pelakon ini yang cuba mengenakan ibunya dan anak saudaranya dengan menceritakan rutin harianya di laman instagram.

Namun,ianya telah membuatkan riaksi ibunya telah mendapat perhatian warganet.Ditambah pula dengan Dato Alha Alfa masuk komen di ruangan komen IG Zara.

Pengakuan Ikhlas Rutin harian saya 😊👌🏻

VIDEO:

Link video : zarazya

Terdahulu “Tak Tahu Malu Ke?” Post Video Review Tak Senonoh, Zara Zya Diserang Peminat

Kita biasa lihat selebriti tanah air membuat Instagram review atau lebih dikenali sebagai paid review bagi mempromosikan apa-apa produk jualan.

Dengan cara itu, selebriti berkenaan perlu memuat naik video atau foto yang telah diberikan oleh mana-mana pengusaha produk.

Namun, tidak semestinya selebriti itu boleh mengambil review yang bukan-bukan sehingga mendatangkan fitnah ke atas dirinya.

Terkini, pelakon Zara Zya dilihat telah dikecam oleh peminatnya di laman Instagram selepas beliau memuat naik satu video review produk barangan wanita.

Bukan itu sahaja, aksi yang ditunjukkan di dalam video itu turut mengundang kegusaran hati setiap yang menonton.

Link Video : zarazya

Disebabkan itu, ramai peminatnya meninggalkan pelbagai respond di ruangan komen posting berkenaan kerana kebayakan pengikut Zara di laman Instagram datang daripada pelbagai usia.

Bagi mereka, Zara tidak sepatutnya memilih untuk membuat review produk berkenaan lebih-lebih lagi kini beliau sudah bertudung.

Tapi sebenarnya ramai je selebriti Malaysia yang buat review produk macam tu jugak, maklum lah mereka sudah dibayar dah nak taknak terpaksa lah post juga foto atau video seperti itu.

Mungkin Zara tersilap pandang kot, boleh jadi posting itu dimuat naik oleh pembantunya ke?

Sumber foto dan video: Instagram Zara Zya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: